Medverkande

Ida Breimo

Pippi

Axlar rollen som självaste Pippi gör Ida Breimo från Vallentuna. Ida är 34 år och för 30 år sedan upplevde hon sitt första starka teaterminne – med just Pippi Långstrump: 

”Jag var 4 år gammal och såg min stora idol på scen. Från ingenstans gick ridån ner och salongen tändes upp. Nej! Det kan inte vara sant! Är det redan slut!? Jag tittade förtvivlat på mormor och kände hur tårarna rann längs mina kinder. Det visade sig att det bara var paus, och nu skulle vi gå ut i foajén, dricka zingo och äta mazarin och sen skulle Pippi komma tillbaka! Vilken lycka!”

Ida är skådespelare och utbildad musikalartist på Balettakademien i Göteborg. Hon har bred yrkeserfarenhet från musikal, talteater, show, tv-serier samt barn- och ungdomsteater.

Linda Ohlsson

Cirkusdirektören

Linda Ohlsson är en av två som delar rollen som Cirkusdirektören. Hon är född och uppvuxen i Norrköping men bor numera i Roslags-Kulla i Åkersberga kommun. Hon har nyligen medverkat i Tootsie på Oscarsteatern, She loves me på Spira i Jönköping och Come from away på Östgötateatern och drömmer om att göra Stephen Sondheims Company. Men just nu ser hon mycket fram emot att vara med i Pippi på Cirkus. 

En gång när Linda spelade Mary Poppins på Göteborgsoperan fastnade hon hängandes i en lina cirka 20 meter upp och fick firas ner mitt i publiken. Trots att hon är höjdrädd är detta hennes tredje produktion där hon får hänga högt upp i luften.

Angela Wand

Cirkusdirektören

Den Kalifornien-födda skådespelaren och cirkusartisten Angela Wand älskar att spela elaka, knäppa karaktärer. Hon är uppvuxen i Pleasant Hill i Kalifornien, ungefär fem mil öst om San Francisco, och har bott i Sverige i 23 år.

Angela har lång erfarenhet av cirkus- och skådespelarlivet och var bland annat en del av den uppmärksammade “Satans trilogi”, en interaktiv föreställning/konstperformance i tre delar som spelades i Sickla i Stockholm. Hon har samarbetat med kompanier och teatrar som Stadsteatern, Cirkus Cirkör, Burnt Out Punks, Dramaten, Ruby Rose Productions och akter som Joe Labero och Lena Philipsson.

När Angela var liten var hon fascinerad av Pippi eftersom hon gjorde lite som hon ville – inte som de vuxna ville. Men idag identifierar hon sig mest med Pippis pappa, sjökapten Efraim Långstrump. Livet på båt och hav lockar nämligen henne enormt och hade hon inte jobbat som skådespelare så skulle hon kastat loss för länge sen. Hennes egen segelbåt är vad hon kallar “mitt livs största kärlek” och hon drömmer om att en dag åka dit vindarna tar henne.

Anna Lagerqvist

Prussiluskan

Anna Lagerqvist är född i Umeå, uppvuxen i Varberg och bor nu i Gröndal i Stockholm med sambo och två barn.

Som scenkonstnär blandar Anna skådespeleri och cirkus och är utöver Pippi just nu även aktuell i en långfilm av Tuva Novotny som heter DIORAMA och som hade biopremiär våren 2022. 

Anna har jobbat med Cirkus Cirkör sedan 2005 och turnerat världen över med flera stora produktioner. Senast spelade hon i Guds Olydiga Revben på Dramaten. Pippi på Cirkus blir Annas nionde föreställning tillsammans med Cirkör.

Anna är även utbildad yogalärare i Ashtanga Yoga och Vinyasa Flow.

Henrik Agger

Kling

Cirkusveteranen Henrik Agger spelar den ena av de två poliserna, nämligen konstapel Kling. Han föddes i Katrineholm men växte upp i Flen, Vetlanda och Hallsberg. Han flyttade tidigt till Gävle för att plugga på Cirkusgymnasiet och har sedan vidareutbildat sig i Danmark, Paris och på Moskvas statliga cirkushögskola. Utöver det är han även utbildad vid mimlinjen på Teaterhögskolan i Stockholm, där han numera också bor tillsammans med sin familj.

Tillsammans med sin partner Louise har Henrik turnerat över hela världen. Han har också varit med och grundat Cirkus Cirkör och spelat i flera av deras föreställningar, bland annat de tidiga “Skapelsen”, “Ur kaos föds allting” och “Super Cirkör” samt deras största uppsättning vid namn “Wear It Like A Crown”.

Utöver cirkusen har Henrik ett nyvunnet intresse för odling, och gammal kärlek för äldre cyklar, kettlebells och vinterbad.

Douglas Magnusson

Klang

Douglas Magnusson spelar rollen som den ena polisen, närmare bestämt Klang. Han växte upp i Gudhem, en liten by strax utanför Falköping, men bor numera i Göteborg med sin familj. Douglas har bland annat jobbat som jonglör för “Imagine shows” på sju haven, och gjorde ett par inhopp som Klang under förra sommaren. Det passade honom bra, eftersom hans personlighet liknar rollfigurens.

Douglas har gått Cirkus Cirkörs eftergymnasiala utbildning Cirkuspiloterna. Han är en experimenterande jonglör som älskar att improvisera och leka med batonger, trots att han ofta hamnar i balansrelaterade problem. Precis som Klang är hans akrobatiska färdigheter inte exceptionella, men han kan bjuda på en kullerbytta när det gäller. Skateboard har varit en hobby sedan barndomen, men det är inte sällan han trillar på sina långa ben när han skatear.

Petter Wadsten

Pierre

Petter har utbildat sig till nycirkusartist på skolor i Danmark, Sverige och Ukraina och har en magisterexamen i fysisk komedi från Teaterhögskolan i Stockholm. Som jonglör och clown har han turnerat världen över med prisbelönta nycirkuskompanier som Cirk La Putyka (Tjeckien) och Rapid Eye (Danmark).

Han har även medverkat som skådespelare i diverse föreställningar och produktioner som Tusen år hos gud med Kompani Giraff på Kulturhuset Stadsteatern, Totto, Otto och deras bästa vän Lilla på Helsingborgs Stadsteater, Lilla Svansjön med Unga Dramaten och Claire Parsons CO på Dramaten. Senast har man kunnat se honom som polis i Netflix-serien Clark.

Pippi är och har varit en stor förebild för Petter. Han har inspirerats av hennes mod och okuvliga vilja där allt är möjligt. Det tillsammans med hennes givmildhet har alltid funnits med som en inspirerande kraft när han växte upp.

Nikolas Pulka

Björntämjare, Akrobat och Kanonkula

Nikolas Pulka har tre funktioner i den här produktionen — björntämjare, akrobat och kanonkula. Han är uppvuxen i Kourou, en liten stad i Franska Guyana, men bor i Montreal, Kanada, sedan 2013. De tre senaste produktionerna Nikolas medverkat i är Cirkusoperan ”Circus Days and Nights” med Cirkus Cirkör, Malmö Opera och Philip Glass, ”TABARNAK” med Cirque Alfonse och ”Après la nuit” med Benoit Landry. Han har även regisserat showen MOYA i Sydafrika med nio sydafrikanska akrobater, som planeras att spela i USA i år och i Sverige nästa år.

Nikolas har haft turen att få jobba med majoriteten av de stora cirkussällskapen från Montreal och Europa, de han drömde om att jobba med när han var student. Men han har en dröm om att producera sin egen dokumentär om ett cirkussällskap som uppträder på extrema platser. Nikolas pappa jobbade som brandman på Europe Space Center som ligger i Franska Guyana. Genom uppväxten var han därför omgiven av apor och ormar, och hade kokospalmer och mangoträd i trädgården.

Sara Sanchez Runsten

Carmencita

Sara började träna cirkus som 13-åring med Cirkus Cirkörs ungdomsgrupp Ung Cirkör och visste direkt att hon hade hittat rätt. Därefter gick vägen till yrkeslivet raka spåret genom Cirkus Cirkörs cirkusgymnasium och Dans och Cirkushögskolan i Stockholm.

Sara har därefter jobbat som frilansande cirkusartist på event och i produktioner för bland andra Cirkus Cirkör, Kompani Giraff och Göteborgsoperan. Sedan 2018 driver hon även sitt eget kompani, Below Zero, tillsammans med tre andra cirkusartister.

Till vardags jobbar Sara i duo som parakrobat tillsammans med sin underman, livspartner och kollega Axel Ahl. Som flygare blir hon balanserad, kastad, snurrad och fångad och det kräver mer än något annat tillit till honom. Faller hon, måste hon lita på att han fångar.

Saras pappa är född i Spanien precis som Carmencita själv. Av honom har hon fått spanskan men kanske främst tilliten. Han har nämligen gett henne leken och kärleken till att bli kastad högt upp i luften!

Axel Ahl

Starke Adolf

Killen som fått äran att axla rollen som Starke Adolf är Axel Ahl. Till vardags jobbar Axel som underman, vilket betyder att han lyfter, balanserar, kastar och fångar sin flygare som i hans fall heter Sara Runsten, som i “Pippi på Cirkus” spelar den flygande akrobaten Carmencita. Hon är inte bara hans kollega utan även partner i vardagslivet. Tillsammans tränar, jobbar och lever de ihop. Dessutom driver Axel och Sara tillsammans med två andra cirkusartister sitt egna cirkuskompani vid namn “Below Zero” som just nu turnerar tre olika föreställningar runt om i Sverige och världen.

Axel bor idag Aspudden, Stockholm men har rötterna i Leksand, Dalarna. Dalarnas kulturfokus präglade hans barndom och har bidragit till vem han är idag. Inte långt från hembyn ligger Siljansnäs, en by där världens starkaste man föddes för cirka 150 år sedan. Siljansnäs-Anders är en stor legend på byn, hans stora styrkeuppvisningar innebar bland annat att han lyfte en häst med tänderna(!).

Lisa Angberg

Elvira och Miss Oopsie

Lisa Angberg är uppvuxen i Dalarna, i Smedjebacken och Sundborn utanför Falun. Som många inom sin bransch flyttade hon till Gävle för att plugga på cirkusgymnasiet och har även studerat i Stockholm. 

Sammanlagt har Lisa tränat cirkus i 21 år och stått på scener i bland annat Nordkorea, tusen meter under jorden i gruvan i Kiruna, på Nobelmiddagen och mitt på havet i Karibien. Dessutom har hon varit med och skapat tre egna cirkuskompanier: Right Way Down, The Leftovers och Chipmunk Forge. 

Hon är specialiserad på handstående men gör även luftakrobatik i par och solo samt contortion (vighet) – men egentligen kan hon lite allt möjligt inom cirkus. 

Förutom att trollbinda sin publik med cirkuskonst så gillar Lisa sticklingar. Och chipsätning!

Joel Roxendal

Henry 1

Joel Roxendal är uppvuxen i Garpenberg — en liten by i södra Dalarna där det mest bor gruvarbetare och älgar. Nu bor han på Hölö, en ort utanför Stockholm, där han byggde ett litet hus under de långa Covid-tiderna.

Under de senaste åren har Joel medverkat i ett flertal produktioner, bland annat turnerat runt i Tyskland med DDC – “Hype” och Feurwerk der Turnkunst — “Spirit” och med Cirque du Soleil i Riyadh.

Joels syskon har gjort honom till den person han är idag. Som näst yngsta av 10 syskon var han tvungen att vara snabb och smidig och för att få något av lördagsgodiset använde han teater, kvickhet och list. Det var en storslagen seger när han kunde brotta ner alla.

Lukas Ivanow

Henry 2

Lukas Ivanow är 28 år och uppvuxen i Järna precis utanför Stockholm. Han är en av fyra som driver cirkuskompaniet ”Below Zero”. 

 Lukas är akrobat och specialiserad i språngbräda – en stor gungbräda som man använder för att skjuta upp varandra 7 meter upp i luften för att hinna göra massor av volter, innan man återigen landar på brädan. Han har turnerat över hela världen och vunnit många priser på cirkusfestivaler, bl.a. Grand Prix Award på Cirque de Demain i Paris, silvermedalj på China International Circus Festival, guldmedalj på International CircusFestival Young Stage i Schweiz för att nämna några. Han har alltid älskat att röra sig och har sedan barnsben varit en väldigt fysisk person.

Emil Lindgren

Tommy

Emil Lindgren har sedan 2015 bott i Ösmo norr om Nynäshamn tillsammans med sin familj. Innan dess bodde de i Vendelsö, Haninge. Emil har deltagit i flera av skolans julshower, där han var både solist, dansare och talare. År 2021 var han också med på inspelningen av Sveriges Mästerkock som sändes på TV. Hans drömproduktion är och har alltid varit Pippi på Cirkus. En annan dröm är att i framtiden få vara med i en produktion som sätter upp musikalen “Annie”. 

Emil lärde sig cykla vid fem års ålder och höll då på att köra rakt in i ett filmteam som höll på att spela in material till en TV-serie om fysisk aktivitet i Ösmo. Han skulle cykla hem från förskolan och hans mamma fick springa efter och skrika åt teamet så att de hann flytta på sig, eftersom han inte kunde bromsa. Utöver cykelfärdigheterna är han en hejare på att spela mungiga — han hade tre stycken tidigare men har nu spelat sönder en av dem.

Jonathan Kvapil

Tommy

Jonathan Kvapil är född i Stockholm men uppväxt i Tyresö, där han fortfarande bor. Hans senaste produktion är ”Pippi flyttar in” på Junibacken där han spelar rollen som Tommy. Tidigare hade han aldrig tänkt på att han skulle kunna söka för en roll i någon produktion trots att han alltid älskat musik, dans och framträdande. Men när han för 1,5 år sedan började en musikalkurs fick han tips om att söka rollen som Tommy på Junibacken. 

Jonathan har även spelat ishockey sedan han var 5 år och skulle vilja spela på hög nivå. En annan hobby är att lösa Rubiks kub — han klarar det på ungefär 1 minut. Framåt vill Jonathan fortsätta med musik, dans och teater och skulle gärna vara med i Mello.

Einar Alvarado Lönberg

Tommy

Einar Alvarado Lönberg är född och uppvuxen i Järfälla. Han har medverkat i flera produktioner på senare tid, däribland spelat rollen som Mowgli i ”Djungelboken the musical” på Göta Lejon, som Tommy i ”Pippi flyttar in” på Junibacken, samt som rumpnisse, grådvärg och rövare i ”Ronja Rövardotter” på Intiman. Einar drömmer om att få en roll i tv-serien “Stranger things”. En kul detalj om Einar är att han är halvmexikan och pratar spanska, samt att han spelar badminton.

Elora Schaaf

Annika

Elora Schaaf är en musikalstuderande tjej som är född och uppvuxen i Stockholm, men har även hunnit bo i London under några år när hennes familj flyttade dit. Numera bor hon i Hässelby Villastad och går på musikallinjen på Kulturama i Sundbyberg. Elora har bred erfarenhet inom teater och musik, och har medverkat i kortfilmer, Ronja Rövardotter på Intiman, Snövit the musical på Göta Lejon och Peter Pan på Bristol.

 

Eloras drömproduktion är att spela Annika i Pippi på Cirkus. Det är en stor drömroll för henne och att få sjunga och spela teater på Cirkus med en sådan duktig ensemble är ett av de mest spännande projekten. Extra roligt är det att få spela Annika eftersom hennes karaktär är så lik Elora. Hon har vuxit upp med Pippi-sagorna, lekt med huset, lilla gubben och herr Nilsson.

Elora är en hejare på att göra grimaser, miner och låta som Donald Duck. Hon tävlar också i cheerleading och tränar på BASE23.

Lovisa Johansson

Annika

Lovisa Johansson är född och uppvuxen i Stockholm. Hon har aldrig tidigare medverkat i en produktion, men har alltid drömt om att bli musikalartist och spelade redan som fyraåring in videos där hon sjöng och spelade teater till olika musikallåtar. Hon tycker att det ska bli spännande att vara med i Pippi på Cirkus i sommar.

 

Drömproduktionerna är Annie eller Sound of Music, och hon skulle gärna vilja vara med i Talang och Melodifestivalen också.

Lovisa är också gymnast och har som mål den här terminen att sätta ett salto och en dubbelskruv. Hon gillar också att pyssla och göra överraskningar till sin familj och vänner. Lovisa ser fram emot att träffa cirkusartisterna och kanske lära sig några nya trix!

Maja Söderström

Annika

Maja Söderström är från Åkersberga utanför Stockholm och har redan medverkat i flera musikal- och TV-produktioner. Hon har bland annat spelat rollerna som Molly och Annie i musikalen Annie på Intiman, Lilla Snövit i Snövit the Musical på Göta Lejon, och Björnen Liv i Djungelboken på Göta Lejon. Hon har också dubbat många barnprogram och filmer.

Majas drömroll är att spela Matilda — det har hon önskat sedan hon var fem år gammal och har sett filmerna och läst boken både på svenska och engelska.

Redan när Maja var tre år började hon på kulturskolan Livat i Åkersberga och har stått på scen sedan hon var fyra år gammal. Hon fick sin första stora TV-roll när hon var fem år och har skrivit och släppt flera egna låtar som har spelats hundratusentals gånger. Maja älskar att stå på scenen och sjunga, dansa och spela teater.

Per Svenner

Trummor, slagverk, sång

Per Svenner bor i Göteborg och är frilansande trummis, skådespelare och kompositör. Han är utbildad i improvisation vid Högskolan för Scen och Musik i Göteborg. 

Per har turnerat över hela världen med slagverksgruppen Komodo och balkan/klezmer-bandet Räfven, slog skivförsäljningsrekord med Räfven på Japans största musikfestival Fuji Rock och har turnerat i Japan sex gånger. Han har spelat med artister som Timo Räisänen, Ebbot Lundberg, Movits!, Tomas von Brömssen, Jojje Wadenius, Sven-Bertil Taube och flera andra. 

På teaterscenen har han medverkat i Håkan Hellström-musikalen Kärlek Skonar Ingen, Hair, Carmencita Rockefeller och Return To The Forbidden Planet samt i dansuppsättningen Homeland på Göteborgsoperan. Per medverkade även i Malmö Operas uppsättning av Godspell som musiker och i rollen som lärjungen Per. På Folkteatern i Göteborg medverkade han i föreställningarna Elden är lös, Staden och Stjärnorna samt Väx Upp! På Stadsteatern i Göteborg har Per spelat i ett gästspel av West Side Story och spelar just nu även i Mamma Mia The Party på Rondo i Göteborg.

Per släppte 2021 soloalbumet Gigantic Atlantic.

Edvin Fridolfsson

Trummor, slagverk, sång

Edvin Fridolfsson är född och uppvuxen i Göteborg men bosatt i Stockholm sedan 2016. Hans senaste produktion är Olofolof, som för tillfället spelas på Uppsala Stadsteater. Förutom detta frilansar han som musiker på heltid och spelar främst jazz i olika sammanhang. Han drömmer om att turnera runt i USA någon gång i framtiden. 

Om man någonsin behöver hjälp med att komma ihåg vilken flagga eller huvudstad ett land har, kan man alltid vända sig till Edvin för hjälp. Han kan nämligen alla huvudstäder och flaggor i världen! 

Anna Rodell

Fiol och sång

Anna Rodell är född och uppvuxen i Stockholm. Hon har bland annat medverkat i ”Hair” på Göta Lejon, “Frihetens namn” på Sthlms Musikteater och “The Spooky Horror Soup” Sthlms Stadsteater. Hon tycker att det är drömlikt att få vara musiker och spela i olika olika spännande sammanhang. Förutom musiker är hon yogamassageterapeut, rawfoodkock och Star Wars-nörd.

Axel Wettebrand

Dragspel, klaviatur, munspel, sång

Axel Wettebrand kommer från ett litet samhälle som heter Bredaryd, ett par mil väster om Värnamo. Han flyttade till Stockholm för att studera på folkhögskola direkt efter gymnasiet och studerade sedan ett år på Kaggeholms folkhögskola på Ekerö, följt av två år på Betel folkhögskola i Bromma. 

Den senaste produktionen har var med i som musiker var ’Alltid vara vi’ som gått på Stadsteatern (körs även i höst, med nypremiär 8 sept). Sommaren 2022 arbetade han som musiker på Astrid Lindgrens värld i Vimmerby. 

Axel älskar Bon Iver och drömmer om att få spela med dem. Han började spela piano när han var 6 år genom suzukimetoden, och spelade bara klassiskt piano tills han började på folkhögskola. Han sökte då in till folkhögskola med ensembleinriktning med en piano sonata av Beethoven samt en låt av Dirty loops som han lärt sig via youtube — han kunde i princip inga ackord.

Mija Folkesson

Sång och gitarr

Mija Folkesson från Pålsboda är en svensk sångerska, kompositör, körarrangör och musiker.

Hon har skapat musiken till Bolibompas kortfilmer Mona och Mastiff, Räkna med skägg, Stava med skägg, Mäta med skägg och Värsta bråket. Hon har även komponerat musiken till Pino – animerade kortfilmer och biofilm för små barn. Stava med skägg vann Grammis 2011 i kategorin bästa barnskiva med musik av Mija Folkesson och text av David Shutrick.

2012 och 2013 komponerade Mija Folkesson musik till Minimello och 2013 två sånger till filmen Hokus pokus Alfons Åberg. Hon har även skrivit musiken till musikalen Skaka galler på Stadsteatern 2014

Maria Almlöv

Sång och gitarr

Maria Almlöv delar på rollen som sångare och gitarrist i Pippi på Cirkus. Hon är uppvuxen i Tierp men bor nu i Abrahamsberg, Bromma. Innan pandemin jobbade Maria på “Mamma Mia The Party” i Stockholm, och har sedan dess frilansat och jobbat med författaren Louise Boije af Gennäs, samt gjort en rad insatser som fältartist åt Försvarsmakten — hon var bland annat i Mali i höstas.

Marias drömgig är att spela ihop med Emmylou Harris. Som krona på verket odlar och säljer hon KRAV-märkt potatis.

Christopher Ek

Kontrabas, elbas, sång och klaviatur

Christopher Ek är en multiinstrumentalist, sångare, skådespelare, konstnär, arrangör, kompositör, regissör, ljustekniker och ljudtekniker. Han har frilansat professionellt i snart 20 år och gjort barnmusikteater, workshops, föreläsningar, musikal, teater, skivinspelningar och mycket mer.

Han är uppvuxen i Göteborg men född i Washington D.C i USA, där han och hans mor bodde tills han fyllde tre. Idag bor han i Majorna i Göteborg. 

Christopher är utbildad på Högskolan för Scen och Musik vid Göteborgs universitet. Han har spelat och turnerat med några av våra mest folkkära artister, såsom David Lindgren, Danny Saucedo, Patrik Isaksson, LaGaylia Frasier, Eric Gadd och Darin. Han är också medlem i sångensemblen Amanda samt har medverkat i föreställningarna “Larm” och “Hunger” på Folkteatern i Göteborg. Christopher har även stått på scen som musiker i föreställningarna “Hair” och “Return to the Forbidden Planet” på Göteborgsoperan samt “Godspell” på Malmö Opera.

Kreativt team

Sångtexter/Musik/Manus: Björn Ulvaeus

Cirkusregi/Manus: Tilde Björfors

Manus: Maria Blom

Originalregissör: Maria Löfgren

Konstnärlig ledare och regi 2023: Roine Söderlundh

Scenografi/kostymdesign: Magdalena Åberg

Peruk- & maskdesign: Theresia Frisk

Musikaliskt ansvarig: Mathias Venge

Ljuddesign: Mathias Winther

Ljusdesign: Ellen Ruge

Biträdande ljusdesigner: Robert Hvenström

Cirkusteknikdesigner: Ulf Poly Nylin

Cirkusteknikdesigner: Jesper Nikolajeff

Rekvisitör/attributmakare: Sara Selander

Koreograf: Ambra Succi

Koreografi assistent: Amanda Arin

Dramaturg: Gertrud Larsson

Sångcoach: Sara Nordenberg

Repetitör: Albin Grahn

Cirkuscoach: Christian “Vippen” Vilppola

 

Ensemble

Pippi: Ida Breimo

Cirkusdirektören: Linda Ohlsson

Cirkusdirektören: Angela Wand

Prussiluskan: Anna Lagerkvist

Kling: Henrik Agger

Klang: Douglas Magnusson

Pierre: Petter Wadsten

Björntämjare, Akrobat och Kanonkula: Nikolas Pulka

Carmencita: Sara Sanchez Runsten

Starke Adolf: Axel Ahl

Elvira och Miss Oopsie: Lisa Angberg

Henry 1: Joel Roxendal

Henry 2: Lukas Ivanow

Tommy: Emil Lindgren

Tommy: Jonathan Kvapil

Tommy: Einar Alvarado Lönberg

Annika: Elora Schaaf

Annika: Lovisa Johansson

Annika: Maja Söderström

 

Orkester

Trummor, slagverk, sång: Per Svenner

Trummor, slagverk, sång: Edvin Fridolfsson

Kontrabas, elbas, sång, klaviatur: Christopher Ek

Fiol, sång: Anna Rodell

Dragspel, klaviatur, munspel, sång: Axel Wettebrand

Sång, gitarr: Mija Folkesson

Sång, gitarr: Maria Almlöv

 

Personal

Inspicient/produktionsledare: Andréa Fleischer

Scenmästare: Stefan Sundin

Scentekniker: Oskar Fallström

Scentekniker: Mira Lundberg

Ljudoperatör FOH: Mattias “Junior” Gustafsson

Monitor: Mattias Pousette

Monitor: Joel Chew

Backline/Mickman: John Björk

Ljusoperatör FOH: Robert Hvenström

Ljusoperatör FOH: Hannah Martinsson

Cirkustekniker – Headrigger: Mattias Lindström

Cirkustekniker – Rigger: Peter Hjelmqvist

Cirkustekniker – Rigger: Ariellah “Reje” Winther

Kostymassistent förproduktion/kostymtekniker: Barbro Lennartsdotter Söderholm

Kostymtekniker: Michael Hillbom

Föreställningsmaskör: Michaela Hallgren

Peruk- & maskmakare förproduktion/Föreställningsmaskör: Cais-Marie Björnlod

Föreställningsmaskör: Sigrid Nathorst-Windahl

Följespotsoperatör: Filip Kvistmo

Följespotsoperatör: Jakob Lannebjer

Följespotsoperatör: Simon Karlsson

Stagehand + Pudel/Björn: Jonna Johansson Grane

Stagehand + Häst/Björn: Laban Björfors

Stagehand + Häst/Björn: Kirra Hjelmqvist

Barnansvarig: Felicia Sahlin

Barnansvarig: Marianne ”Majsan” Persson

 

Understudy

Pippi & Prussilusskan: Lovisa Svensson

Starke Adolf & Pierre: Peter Åberg

Carmencita & Elvira: Sanna Kopra

Kling & Klang: Simon Jalnefur Lööf

Kontrabas, elbas, sång, klaviatur: Karl Bernard Josephsson

Fiol, sång: Natasja Dlusewska

 

Produktion

Producent: Patrik Krall

Exekutiv Producent: Björn Ulvaeus

Projektledare: Johanna Micski

Produktionskoordinator: Klara Petersson

Teknisk samordnare: Anders Amrén

Kommersiellt ansvarig: Åsa Nathell

Marknadsansvarig: Lisa Wadell

Försäljningsansvarig: Emelie Strandberg

Sociala Medier: Maria Elmqvist

Astrid Lindgren AB: Malin Billing

Cirkus Cirkör: Kajsa Giertz

Universal Music Sweden: Robert Olausson

Foto & filmproduktion: Fingr Sthlm

Föreställningsfoto: Markus Gårder

 

Cirkus Cirkör

VD: Kajsa Giertz

Konstnärlig ledare: Tilde Björfors

Chef Marknad & Kommunikation: Hillevi Berg Niska

Chefsproducent: Malin Brereton

Cirkusteknisk koordinator: Jesper Nikolajeff

 

Pophouse

VD: Per Sundin

CFO: Pelle Bourn

Head of Customer Journey: Linnea Nyman

Copy writer/Sociala media: Johanna Frostling

Head of PR and Communication: Sofie Nelson

PR: Amanda Elefelt

 

Cirkus

Program & eventchef: Josefine Prihm

Biljettkassa: Ulrika Magnusson & Anna Hjertén

Arenachef: Inte-Björn Mossige-Norheim

F&B: Therese Nellmer

Foajé och backstageansvarig: Moa Eriksson Åberg

Scenchef: Mårten Danielsson

Restaurangchef: Malin Brudell

 

 

 

 

Köp biljetter
This site is registered on wpml.org as a development site.