Frågor & svar

Biljetter

Biljettpris:
Läktare 495 kr,  barn t.o.m. 12 år 295 kr
Samtliga biljetter på parkett 595 kr

Biljett på nedre mittläktare inklusive tvårätters meny i Cirkus Restaurang 795 kr. Barn t.o.m. 12 år  495 kr

Det går bra att visa biljetten i telefonen. Det räcker dock inte att ta med en bekräftelse då samtliga biljetter måste scannas vid entrén.

Foajé, kiosk, butik, bar och restaurang öppnar 2,5 h innan föreställningsstart. Dörrar till salongen öppnar 30 minuter innan föreställningsstart.

Föreställningen

Föreställningen spelar onsdag-söndag, 12 juli -14 augusti 2022

Ca 1tim 15min (ej paus)

Barn från 2 år är välkomna. Samtliga behöver egen biljett och tyvärr får inga spädbarn följa med i salongen.

På grund av brandföreskrifter måste alla besökare, oavsett ålder, ha en egen biljett.

Dialog och sångtexter är på svenska.

Föreställningen rekommenderas från 7 år, men barn från 2 år är välkomna. Samtliga behöver egen biljett och tyvärr får inga spädbarn följa med i salongen

På grund av brandföreskrifter måste alla besökare, oavsett ålder, ha en egen biljett.

Hitta till Cirkus

Det finns flera sätt att ta sig till Cirkus. Både färja, spårvagn och buss går smidigt.

Vi rekommenderar dig att åka kommunalt till Cirkus eftersom Djurgården kan vara svårtillgängligt med bil på grund av begränsningar för trafik.

Buss 67 går hela vägen till Skansen som är slutstation och där man hoppar av för att komma närmast Cirkus. Den går via Odenplan, Östra Station och Karlaplan.

Spårvagn linje 7 går från T-centralen till Skansen.

Djurgårdsfärjan går från Slussen till Gröna Lund via Skeppsholmen. Från färjan får du en promenad på 5 min upp till Cirkus entré.

Reseplanerare och information finns också på www.sl.se

Cirkus arena & Restaurang

Om ni bokat biljetter ink. meny eller köpt till separata menybiljetter bokas ert bord automatiskt i Cirkus restaurang med sittningstid 2,5 timme innan föreställningens start. Observera att samtliga menyer serveras innan föreställningsstart.

Foajé, kiosk, butik, bar och restaurang öppnar 2,5 h innan föreställningsstart. Dörrar till salongen öppnar 30 minuter innan föreställningsstart.

Nej, du behöver inte boka bord, det bokas per automatik när du köpt menybiljett.

I den förköpta menyn väljer du som vuxen valfria tre till fyra rätter från ett urval av vår à la carte meny på plats.

Barnmenyn består av två val: Köttbullar med potatismos, gräddsås, lingon och inlagd gurka eller Pannkaka med grädde och jordgubbssylt.

Med reservation för ändringar.

Meddela Cirkus restaurang om eventuella allergier via restaurang@cirkus.se minst två dagar före er föreställningsdag.

Har ni köpt biljetterna i samma namn och telefonnummer så kommer ni per automatik placeras tillsammans i restaurangen. Om ni bokat i olika namn eller mejladresser/telefonnummer kan ni ta kontakt med oss via restaurang@cirkus.se så ser vi om det går att ordna utifrån förutsättningarna just ert datum.

Nej, det måste du inte. Det går bra att välja fritt från à la carte-menyn om du inte redan har köpt en menybiljett. Boka ert bord via Cirkus hemsida!

Cirkus är en helt kontantfri anläggning, vilket betyder att vi enbart tar emot kortbetalningar. Det är säkrare och mer effektivt för både dig som gäst och vår personal.

Cirkus har specifika rullstolsplatser. Rullstolsbiljett inkluderar en fri ledsagare. Rullstolsplats bokas via Ticketmasters tillgänglighetslinje 0776-70 77 77 eller Cirkus Biljettkassa, tickets@cirkus.se.

Ja, på Cirkus finns det handikapptoaletter.

Barnvagnar får ej medtagas in i salongen på grund av brandföreskrifter. På grund av begränsat utrymme för avställning utanför salongen rekommenderar vi så många som möjligt att lämna vagnen hemma.

Cirkus har hörselförstärkning. Mottagare för denna kvitterar ut den i garderoben innan föreställningen.

Skicka ett mail till foaje@cirkus.se. Berätta vad du tappat, var du befann dig, vilken plats du hade och vilken föreställning du besökte.

Det finns flera sätt att ta sig till Cirkus. Både färja, spårvagn och buss går smidigt. Buss 67 går hela vägen till Skansen som är slutstation och där man hoppar av för att komma närmast Cirkus. Den går via Odenplan, Östra Station och Karlaplan. Spårvagn linje 7 går från T-centralen till Skansen. Djurgårdsfärjan går från Slussen till Gröna Lund via Skeppsholmen. Från färjan får du en promenad på 5 min upp till Cirkus entré. Reseplanerare och information finns på www.sl.se 

Hittade du inte svaret på din fråga?

Om du inte hittade svaret på din fråga så kontakta oss så hjälper vi dig!

KONTAKTA OSS PÅ

info@pippicirkus.se